Lichior de oua - Retete Culinare

Lichior de oua


Iti trebuie:
  • 4 galbenusuri
  • 1/4 alcool dublu rafinat
  • 500 ml lapte fiert si racit
  • 250 g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
Pregatesti asa:
  1. Freci zaharul cu galbenusurile si cu zaharul vanilat, pana se topeste zaharul.
  2. Apoi adaugi laptele (fiert si racit), putin cate putin, torni alcoolul tot cate putin (ca uleiul la maioneza).
  3. La urma adaugi esenta de rom.
  4. Pui lichiorul in sticle (nu de plastic) in frigider.
Portii: 15 portii
Pregatire: 25 minute
Bucatarul te invata:
          Poti servi lichiorul imediat, dar este mai bun daca sta cateva zile la rece.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lichior de oua "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lichior de oua - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.