Ciorba de burta - Retete Culinare

Ciorba de burta


Iti trebuie:
  • 1/2 kg burta prefiarta (se gaseste congelata in magazine la pungi de 1 kg)
  • 1 morcov mai mare
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 4  ciuperci albe potrivit de mari
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde si leustean
  • zeama de lamaie pentru acrit ciorba
  • 1 lingura de bulion
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri de smantana
  • sare si piper dupa gust.
Pregatesti asa:
  1. Morcovul si patrunjelul ( radacina ) le dai pe razatoarea cu ochiuri mai mari.
  2. Ardeiul, ceapa, ciupercile le tai cubulete, iar patrunjelul il toci marunt.
  3. Pui zarzavatul impreuna cu burta dezghetata intr-o oala cu 4 litri de apa si lasi sa fiarba pana burta este moale.
  4. Daca apa scade prea mult, mai poti completa.
  5. Adaugi o lingura de bulion si acresti dupa gust, cu zeama de lamaie sau otet, apoi mai dai un clocot.
  6. Amesteci 2 linguri de smantana cu 1 lingura de faina, subtiezi apoi cu zeama din ciorba si torni totul in oala.
  7. Pui si usturoiul tocat marunt.
  8. Lasi sa dea in clocot, adaugi leustean tocat marunt si stingi focul.
Ciorba de burta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de burta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de burta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.