Supa cu paste si crenvusti - Retete Culinare

Supa cu paste si crenvusti


Iti trebuie:
  • 1 ceapa
  • 1 fir praz
  • 3 morcovi mici
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 250 g crenvursti din piept de pui
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 25 g unt
  • sare
  • 200 g paste
Pregatesti asa:
  1. Cureti toate legumele, le speli, le toci marunt si le pui la fiert cu 2 I de apa si un praf de sare.
  2. Lasi sa fiarba totul timp de 30 de minute.
  3. Separat, fierbi pastele intr-o oala cu apa clocotita in care ai pus sare si unt.
  4. Dupa ce au fiert, le iei cu o strecuratoare si le adaugi in supa de legume.
  5. La final, pui si crenvurstii taiati rondele.
  6. Potrivesti supa la gust de sare si mai lasi cateva clocote.
  7. Presari patrunjelul verde.
Portii: 4 portii
Pregatire: 50 minute

Supa cu paste si crenvusti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa cu paste si crenvusti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa cu paste si crenvusti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.