Vafe cu migdale - Retete Culinare

Vafe cu migdale


Iti trebuie:
  • 400 g migdale
  • 250 g zahar
  • 150 g miere de albine
  • 1 1/2 lingura glucoza lichida sau 50 g (1/2 dintr-un baton) de glucoza solida
  • 2 albusuri
  • 125 ml apa
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • vafe sau foi de napolitana
Pregatesti asa:
  1. Incalzesti cuptorul, pui migdalele si le lasi 8 minute la 200 de grade Celsius.
  2. Dupa ce s-au prajit migdalele, inchizi cuptorul, dar le lasi in continuare la caldura.
Pregatesti siropul:
  1. Amesteci mierea cu zaharul, glucoza, pui apa, amesteci si aduci totul in punctul de fierbere.
  2. Bati albusurile spuma cu un praf de sare.
  3. Cand siropul este fiert, il torni peste albusuri si mixezi totul timp de 10 minute.
  4. Apoi adaugi zaharul vanilat.
  5. Pui si migdalele taiate feliute si amesteci.
  6. Umpli vafele cu spuma formata si presari feliutele de migdale.
  7. Lasi sa stea o vreme la rece si apoi le poti da copiilor.
Portii: 5 portii
Pregatire: 45 minute

Vafe cu migdale

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vafe cu migdale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vafe cu migdale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.