Pui a la Basque - Retete Culinare

Pui a la Basque


Iti trebuie:
  • 2 ardei grasi
  • 1 lingurita bulion
  • 2 cepe mici
  • piper dupa gust
  • 4 rosii potrivite
  • 500 g piept de pui
  • sare dupa gust
  • 150 ml ulei.
Pregatesti asa:
  1. Pui la fiert pieptul de pui, il lasi apoi la scurs si il tai bucatele mai mici.
  2. Dupa aceea, tai zarzavatul bucatele mici si-l inabusi in ulei impreuna cu cubuletele de pui.
  3. Torni apa cat sa acopere tot continutul si-l lasi sa fiarba.
  4. Dupa ce scade apa, pui piperul si sarea dupa gust.
Pui a la Basque

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui a la Basque "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui a la Basque - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.