Oua coapte in chifla - Retete Culinare

Oua coapte in chifla


Iti trebuie:
  • 4 chifle graham mici (daca folosesti chifle mari pui cate doua oua)
  • 4 oua proaspete
  • cascaval
  • sare
  • boia
  • piper
  • 2-3 fire de patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Tai capacele chiflelor si le golesti de miez.
  2. Spargi cate un ou in fiecare chifla.
  3. Condimentezi cu sare, piper si boia dupa gust.
  4. Pui chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pentru aproximativ 20 de minute (180 de grade).
  5. Cand oul incepe sa se inchege, scoti tava si presari cascaval (ras pe razatoarea mica) si/ sau bucatele de sunca sau costita.
  6. Introduci din nou tava in cuptor si o lasi pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca.
  7. La final, presari patrunjel proaspat, tocat marunt.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua coapte in chifla "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua coapte in chifla - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.