Musaca cu piept de pui si cartofi - Retete Culinare

Musaca cu piept de pui si cartofi


Iti trebuie:
  • 1 piept mare de pui
  • 1 1/2 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4 oua
  • 1 ceasca smantana
  • sare
  • cimbru
  • patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli cartofii, apoi ii tai cubulete si ii pui la fiert cu apa si sare.
  2. Speli pieptul de pui si il tai cubulete mici.
  3. Intr-o tigaie de teflon pui 1 cub de unt, apoi bucatelele de pui si le rumenesti la foc mic.
  4. Cureti ceapa si morcovul, iar ceapa o toci marunt.
  5. Morcovul il dai pe razatoarea mica si il adaugi peste pieptul de pui.
  6. Adaugi sare si o cescuta de apa, acoperi si lasi sa fiarba inabusit pana scade apa si s-au patruns toate.
  7. Apoi lasi la racit.
  8. Intre timp, scurgi apa de la cartofi, ii pasezi ca la piure, dar sa iasa un piure vartos, adaugi unt, 2 oua, sare.
  9. Peste compozitia de pui adaugi 1 ou batut bine, 1 lingurita de bulion, cimbru si sare.
  10. Intr-un vas de yena uns cu unt pui un strat de piure, nivelezi bine, asezi iar un strat de carne si la final, un strat de piure.
  11. Deasupra bati oul ramas cu smantana si dai la cuptor.
  12. Cand e gata servesti musacaua calda cu suc de rosii sau salata de varza.
Musaca cu piept de pui si cartofi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu piept de pui si cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu piept de pui si cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.