Briose cu nuca - Retete Culinare

Briose cu nuca


Iti trebuie:
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 linguri nuca prajita si macinata (sau zdrobita), dupa preferinta
  • 180 ml ulei
  • 5 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt.
Pregatesti asa:
  1. Bati spuma cele 5 albusuri, adaugi cele 5 linguri de zahar, zaharul vanilat, cele 5 galbenusuri si apoi uleiul.
  2. Continui cu nuca prajita, praful de copt, iar la sfarsit pui treptat faina.
  3. Din compozitia obtinuta, iei cu lingura si pui in formele de briose sau de savarina (nu se umple forma, deoarece va creste).
  4. Pui apoi formele intr-o tava si le dai la cuptor pentru 20-25 de minute, pana devin aurii.
  5. Cand sunt gata, glazurezi briosele cu ciocolata topita sau le lasi simple, doar cu zahar pudra.
Briose cu nuca


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose cu nuca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


4 Raspunsuri la "Briose cu nuca" Briose cu nuca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Ana-Maria Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota Maxima Fara nota
Este foarte gustoasa, crocanta......Hmmm, vi-o recomand.

 
Ana-Maria Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota Maxima Fara nota
sunt foarte bune.... Iammmyy

 
catalina Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota Maxima Fara nota
super

 
anonim Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota Maxima Fara nota
e suuuuuuuuuuper buna,sper.Azi voi incerca si eu....abea astept........




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.