Bors ardelenesc - Retete Culinare

Bors ardelenesc


Iti trebuie:
  • 2 dovlecei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 g mazare boabe proaspata
  • 2 ardei grasi (unul galben si unul rosu)
  • 2 frunze de varza proaspata
  • 1 catel de usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura leustean
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cana suc de rosii
  • sare, piper
  • 3 fire tarhon
  • 1/2 l bors
Pregatesti asa:
  1. Cureti toate zarzavaturile, tai legumele cubulete si fideluta, iar morcovii ii razi.
  2. Pui ulei in oala de ciorba si calesti ceapa, morcovii si dovlecelul, dupa care pui si celelalte zarzavaturi si lasi sa se inabuse putin.
  3. Pui 1 cana de apa calduta si fierbi putin.
  4. Pui apa, sarezi, piperezi, pui capacul si lasi totul sa fiarba.
  5. Speli patrunjelul si leusteanul si le toci marunt.
  6. Apoi le amesteci cu sucul de rosii si le pui in ciorba sa mai dea cateva clocote.
  7. Cu cateva minute inainte de a opri focul, adaugi borsul fiert in prealabil si presari fire de patrunjel verde, leustean si tarhon.
Portii: 4 portii
Pregatire: 90 minute

Bors ardelenesc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors ardelenesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors ardelenesc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.