Budinca de praz cu mozzarella - Retete Culinare

Budinca de praz cu mozzarella


Iti trebuie:
  • 4 fire de praz
  • 3 rosii
  • 1 gulie mica
  • 1 legatura de patrunjel
  • 125 g mozzarella
  • sare
  • piper macinat
  • 150 g smantana
  • 150 ml lapte
  • 100 g cascaval tare
  • 30 g unt.
Pregatesti asa:
  1. Cureti prazul si il tai rondele subtiri.
  2. Oparesti rosiile, le decojesti, le scoti cotorul, iar pulpa o tai feliute.
  3. Decojesti gulia, o speli si o tai in feliute subtiri.
  4. Cureti verdeturi le si le toci marunt, iar mozzarella o scurgi si o tai cubulete.
  5. Feliile de praz, rosiile si gulia le asezi intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, sub forma unor solzisori, astfel incat sa se acopere partial.
  6. Presari verdeturi si condimentezi din nou totul cu sare si piper.
  7. Amesteci smantana cu laptele si torni amestecul peste legume.
  8. Deasupra presari cascaval ras, apoi pui mozzarella taiata cubulete, dupa care sfarami untul.
  9. Introduci tava in cuptor si coci budinca la 180 de grade Celsius, circa 40 de minute, pana cand suprafata devine aurie.
Portii: 4 portii
Pregatire: 80 minute

Budinca de praz cu mozzarella

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de praz cu mozzarella "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de praz cu mozzarella - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.