Banuti ciobanesti - Retete Culinare

Banuti ciobanesti


Iti trebuie:
  • 2 ardei iuti
  • 2 cepe
  • 6 oua
  • 200 g branza rasa (sarata)
  • 1 l lapte dulce
  • 250 g malai
  • 3 linguri unt
  • 8 linguri ulei
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Prepari o mamaliguta din lapte si malai.
  2. Speli mararul si il toci foarte fin.
  3. Cureti cepele, le speli si le toci, apoi le pui la calit in unt.
  4. Le lasi la calit pana capata o culoare aurie.
  5. Adaugi peste ceapa ouale batute, cat sa capete gust, dar sa nu se inchege prea tare.
  6. Dai imediat deoparte compozitia si torni totul peste mamaliguta amestecand continuu.
  7. Adaugi branza rasa, piper, sare si amesteci.
  8. La final, incorporezi si mararul si ardeii iuti tocati fin.
  9. Mamaliguta astfel preparata o rastorni pe o tava si o lasi sa se raceasca foarte bine.
  10. Din mamaliguta decupezi cu un pahar banuti pe care ii prajesti in ulei incins, pe ambele parti.
  11. Cand sunt facuti, ii scoti pe o hartie absorbanta, sa-si lase surplusul de grasime.
Portii: 4 portii
Pregatire: 70 minute

Banuti ciobanesti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Banuti ciobanesti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Banuti ciobanesti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.