Supa de pasare cu fidea - Retete Culinare

Supa de pasare cu fidea


Iti trebuie:
  • 1 pasare cam de 1 kg
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 cartof
  • 1 pastarnac
  • 50 g varza.
Pregatesti supa asa:
  1. Pui carnea la fiert in apa cu sare.
  2. Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugi zarzavaturile curatate si taiate marunt.
  3. Dupa ce zarzavaturile au fiert, strecori supa.
  4. Pregatesti taiteii asa:
  5. Peste faina adaugi ouale, apa si sare.
  6. Framanti coca.
  7. O lasi 15 minute, intinzi foaia si tai taiteii.
  8. Inlaturi faina de pe ei si ii pui la fiert in apa clocotita cu sare.
  9. Apoi ii lasi sa se raceasca si ii adaugi in supa.
  10. Presari patrunjel verde.
Portii: 6 portii
Pregatire: 90 minute

Supa de pasare cu fidea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de pasare cu fidea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de pasare cu fidea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.