Ciuperci umplute cu branza si verdeata - Retete Culinare

Ciuperci umplute cu branza si verdeata


Iti trebuie:
  • 1 kg ciuperci
  • 1/4 kg telemea de oaie
  • 3 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 g unt
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ciupercile, le tai cozile, le speli bine, apoi asezi palarioarele intr-o tava unsa cu unt.
  2. Cureti ceapa, usturoiul si patrunjelul, le tai marunt, toci si cozile de la ciuperci si le calesti in putin unt.
  3. Adaugi faina, sare si piper dupa gust, le mai calesti putin, apoi stingi cu bulionul diluat cu 1 lingura de apa si le mai dai intr-un clocot.
  4. La final, adaugi branza taiata cubulete.
  5. Umpli ciupercile cu aceasta compozitie si le dai la cuptor pentru 30 de minute.
Ciuperci umplute cu branza si verdeata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute cu branza si verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute cu branza si verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.