Tarta cu cirese - Retete Culinare

Tarta cu cirese


Pentru aluat iti trebuie:
  • o margarina
  • 1 galbenus
  •  faina cat cuprinde.
Pentru crema iti trebuie:
  • 4 galbenusuri
  • 80 g zahar
  • 40 g faina
  • 500 ml lapte
  • zahar vanilat
  • 300 g cirese negre fara samburi
  • 40 g gris.
Pregatesti crema asa:
  1. Mixezi zaharul cu galbenusurile pana se albeste amestecul.
  2. Adaugi faina cernuta, laptele caldut si amestecat cu vanilia.
  3. Lasi la foc mic sa fiarba aceasta compozitie pana se ingroasa.
  4. Dai deoparte si, in acest timp ungi tava de copt cu margarina si pui foaia intinsa de aluat fraged.
  5. Opresti putin aluat pentru a face deasupra un grilaj, intepi foaia cu furculita, sa nu se umfle la copt, presari grisul si torni jumatate din crema, peste care aranjezi ciresele fara samburi.
  6. Pastrezi cateva cirese pentru decor.
  7. Torni peste cirese si cealalta jumatate de crema.
  8. Din aluatul oprit formezi un grilaj, iar in fiecare gol asezi o cireasa.
  9. Dai totul la cuptorul incalzit, pentru 1 ora.
Tarta cu cirese

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu cirese "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu cirese - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.