Chec oparit - Retete Culinare

Chec oparit


Iti trebuie:
  • 2 cani de zahar
  • 8 oua
  • 8 linguri de ulei
  • 2 cani de faina
  • 10 linguri de apa
  • 1 praf de copt
  • 50 g nuca
  • 2-3 linguri cacao
  • coaja de lamaie sau alte mirodenii.
Pregatesti asa:
  1. Pui intr-o cratita 2 cani de zahar cu 10 linguri de apa si le lasi pe foc pana se formeaza un sirop.
  2. Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma tare,  apoi  adaugi putin cate putin din siropul clocotit si bati continuu.
  3. Adaugi in compozitie si cele 8 galbenusuri frecate cu sare si 8 linguri de ulei.
  4. Stingi un praf de copt in otet sau zeama de lamaie si il adaugi in compozitie.
  5. La final, pui cele 2 cani de faina, in ploaie, amestecand continuu.
  6. Pui cacaua, pe care o amesteci cu un sfert din compozitie.
  7. Poti pregati un chec simplu si unul cu cacao.
  8. Deasupra presari nuca taiata marunt.
  9. Torni compozitia de chec in 2 tavi unse cu unt si tapetate cu faina sau cu hartie de copt.
Portii: 8 portii
Pregatire: 80 minute

Chec oparit

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec oparit "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Chec oparit" Chec oparit - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Deea Nota: Retete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota Maxima Fara nota
Excelent

 
adrian13 Nota: Retete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota Maxima Fara nota
Este o reteta pe care o dai gata (la cuptor) in maxim 20 minute. Si iese o delicatesa Mhhm-hmm te lingi pe degete




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.