Frigarui de porc - Retete Culinare

Frigarui de porc


Iti trebuie:
  • 300 g muschi de porc
  • 3 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea bucatele cu diametrul de 2-3 cm, la fel si cartofii.
  2. Tai ardeii si cepele bucatele potrivite, ca sa nu cada de pe bete.
  3. Iei cate un bat de bambus (le gasesti in comert) si, cu mare grija sa nu te intepi, infigi cate o bucata de carne, apoi de cartof, cate un ardei, ceapa, iar carne si tot asa, pana se umple tot batul.
  4. Lasi capetele libere cam 3-4 cm in fiecare parte, ca sa poti tine frigaruile in mana atunci cand le mananci.
  5. Asezi frigaruile pe gratar si le intorci din cand in cand, pe o parte si pe alta, pana cand sunt fripte.
  6. Dupa ce frigaruile s-au rumenit uniform, le iei de pe gratar si le servesti direct de pe bat.
  7. Pofta buna!
Frigarui de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Frigarui de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.