Croissant cu ciocolata - Retete Culinare

Croissant cu ciocolata


Pentru aluat iti trebuie:
  • 1/2 lingurita de drojdie uscata
  • 300 g faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 25 g unt
  • 1 ou
  • 150 ml lapte
  • putina sare.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci toate ingredientele pentru aluat si intinzi cu sucitorul aluatul rezultat, in forma de dreptunghiuri.
  2. Ungi apoi foaia intinsa cu unt, apoi o impaturesti de la stanga la dreapta si apoi de sus in jos.
  3. Dai foaia la rece timp de 30 de minute.
  4. Foietajul format il intinzi din nou, apoi il tai in patrate, iar cele 4 patrate le tai si pe ele in 2 pe diagonala.
  5. Cele 8 triunghiuri rezultate, le rulezi inspre varf, apoi le indoi in forma de semicerc si le lasi sa dospeasca pana isi dubleaza marimea si le ungi cu ou batut.
  6. Cand se coc, vor deveni aurii.
  7. Cand sunt gata, le lasi la racit si le decorezi cu glazura de ciocolata.
Croissant cu ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Croissant cu ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Croissant cu ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.