Musaca de piure cu pui - Retete Culinare

Musaca de piure cu pui


Iti trebuie:
  • 1 piept pui
  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri margarina
  • 1 pahar lapte
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g cascaval
  • 1 ceapa.
Pregatesti asa:
  1. Prepari piureul din cartofi, 2 linguri margarina si lapte.
  2. Toci ceapa marunt si ardeiul cubulete.
  3. Dai cascavalul prin razatoare, iar pieptul de pui il dai prin masina de tocat.
  4. Calesti ceapa intr-o lingura de margarina, atat cat sa se inmoaie putin.
  5. Adaugi pieptul de pui, ardeii si 1/2 din cantitatea de cascaval.
  6. Amesteci pana omogenizezi compozitia si presari putina sare.
  7. Intr-o tava unsa cu margarina sau tapetata cu hartie de copt, asezi 1/2 din cantitatea de piure si nivelezi uniform pe toata suprafata.
  8. Pui deasupra umplutura de carne.
  9. Adaugi restul de piure, presari feliute de ardei gras si restul de cascaval.
  10. Dai la cuptor, la foc potrivit, circa o ora, apoi lasi putin sa se racoreasca, pentru a se taia frumos.
Portii: 6 portii
Pregatire: 100 minute

Musaca de piure cu pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca de piure cu pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca de piure cu pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.