Tiramisu cu capsune - Retete Culinare

Tiramisu cu capsune


Iti trebuie:
  • 1 pachet de piscoturi (400 g) de buna calitate
  • 4 oua
  • 8 linguri zahar
  • 1/2 kg mascarpone
  • 200 ml smantana pentru frisca sau frisca lichida
  • 1/2 kg capsune.
Pregatesti asa:
  1. Separi albusurile de galbenusuri si freci galbenusurile cu zaharul pana devin spuma.
  2. Adaugi apoi peste galbenusuri mascarpone si incorporezi bine.
  3. Bati spuma tare albusurile, cu un praf de sare, pana ramane spuma pe tel sau pe paletele mixerului.
  4. Amesteci apoi spuma de albusuri cu crema de mascarpone si galbenusuri.
  5. Bati frisca cu zahar dupa gust si o adaugi in crema formata mai inainte.
  6. lei capsunele, le cureti, le speli si le tai fasii.
  7. Apoi le lasi sa stea putin pentru a-si lasa sucul.
  8. Scurgi capsunele de sucul lasat si incepi sa montezi prajitura.
  9. In sucul capsunelor inmoi piscoturile si formezi cu ele primul strat (intr-un vas de yena sau o tava), apoi pui crema si din nou capsune.
  10. Continui cu piscoturi inmuiate in suc de capsune si tot asa pana se termina ingredientele.
  11. In functie de tava, pot fi mai multe straturi sau mai putine.
  12. Pentru decor, poti folosi doar crema sau crema si cateva capsune.
  13. Lasi tiramisu la frigider timp de 6-8 ore si apoi il poti servi.
Portii: 10 portii
Pregatire: 35 minute

Tiramisu cu capsune

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tiramisu cu capsune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tiramisu cu capsune" Tiramisu cu capsune - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
dani Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
arata foarte bine cred ca o sa o incerc si eu




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.