Ciorba de salata verde - Retete Culinare

Ciorba de salata verde


Iti trebuie:
  • 4 salate verzi mari
  • 150 g slanina afumata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 50 ml ulei
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • sare
  • verdeata tocata (marar, leustean, patrunjel).
Pregatesti asa:
  1. Speli cele 4 salate foarte bine si la fel procedezi si cu usturoiul si cu ceapa verde.
  2. Intr-o oala de 2 I pui slanina la prajit, taiata patratele mici.
  3. Lasi bucatelele de slanina sa se rumeneasca frumos.
  4. Adaugi ceapa si usturoiul tocate marunt si le lasi sa se caleasca putin impreuna cu slanina.
  5. Adaugi salata taiata in suvite. Mai calesti totul timp de 5 minute.
  6. Stingi amestecul cu zer proaspat de la storsul branzei de vaca.
  7. Potrivesti gustul de acru si daca e prea acra ciorba, mai adaugi apa.
  8. Fierbi totul la foc moale pana e fiarta salata.
  9. Sarezi ciorba dupa gust.
  10. Adaugi smantana amestecata cu putina apa rece pentru a nu se taia.
  11. La final, adaugi in ciorba verdeturile tocate, intr-o tigaie, pui uleiul si-l lasi sa se infierbante.
  12. Apoi bati ouale si le torni in tigaie.
  13. Prajesti omleta pe ambele parti si, cand e gata, o rastorni pe o farfurie.
  14. Tai cuburi omleta si o adaugi in ciorba de salata.
Portii: 6 portii
Pregatire: 90 minute

Ciorba de salata verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de salata verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de salata verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.