Tibric - Retete Culinare

Tibric


Iti trebuie:
  • 150 g slanina afumata (de preferinta de pe burta porcului)
  • 200 g carnati afumati
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 800 g cartofi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 600 g smantana
  • 6-8 oua
  • sare
  • piper
  • frunze de leustean verde.
Pregatesti asa:
  1. Tai slanina cubulete mici si carnatii in felii subtiri, apoi le pui impreuna la prajit pana se rumeneste slanina.
  2. Adaugi ceapa taiata marunt, impreuna cu morcovul, patrunjelul, pastarnacul, telina si ardeiul, taiate in cubulete.
  3. Calesti totul timp de 2-3 minute.
  4. Adaugi 2-3 litri de apa si lasi la fiert timp de 20 de minute.
  5. Pui cartofii taiati cuburi, impreuna cu pasta de tomate si mai lasi pe foc mic pana fierb cartofii.
  6. Dregi ciorba cu smantana si potrivesti gustul de sare si piper.
  7. Lasi ciorba sa mai dea un clocot.
  8. lei oala de pe foc, adaugi imediat ouale crude, unul cate unul, acoperi cu un capac si mai lasi timp de 10 minute.
  9. Servesti ciorba cu frunze de leustean verde tocate marunt.
Portii: 6 portii
Pregatire: 80 minute

Tibric

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tibric "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tibric" Tibric - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Ali Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
Iubitul meu e nebun dupa acceasta ciorba . Va multumesc




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.