Spanac moldovenesc - Retete Culinare

Spanac moldovenesc


Iti trebuie:
  • 1 kg spanac
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar smantana
  • 1 pahar lapte dulce
  • 1 legatura marar
  • 200 g orez
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti spanacul si il speli in mai multe ape.
  2. Apoi il oparesti in apa cu sare si il strecori.
  3. Pui in tigaie 1 lingura de unt si calesti orezul, spalat in prealabil.
  4. Apoi torni 2 cani de apa fierbinte.
  5. Toci spanacul si il calesti in untul ramas.
  6. Desfaci faina in lapte.
  7. Apoi amesteci toate peste spanac: faina, sare, piper, marar tocat marunt si mai lasi pe foc mic timp de un sfert de ora.
  8. Amesteci acest spanac cu orezul fiert, apoi cu smantana si dai amestecul la cuptor, la foc mic, pentru un 1/4 ora.
  9. Servesti spanacul fierbinte, cu ceapa verde alaturi.
Portii: 3 portii
Pregatire: 60 minute

Spanac moldovenesc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spanac moldovenesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spanac moldovenesc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.