Ardei umpluti ca la Bihor - Retete Culinare

Ardei umpluti ca la Bihor


Iti trebuie:
  • 12 ardei potriviti
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1/2 kg carne tocata de oaie
  • sare
  • piper
  • 100 g orez
  • 1 lingurita boia dulce
  • verdeata (patrunjel, telina)
  • cateva rosii cherry
  • 1 ou.
Pregatesti asa:
  1. Speli ardeii, le scoti cotoarele si apoi ii umpli cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt o calesti in ulei, adaugi carnea tocata, condimentele de mai sus, verdeata taiata marunt, oul batut si orezul.
  2. Dupa ce ai umplut ardeii, ii asezi intr-o cratita, ii acoperi cu apa, iar in interiorul ardeilor adaugi rosiile cherry (pentru un aspect mai frumos).
  3. Lasi sa fiarba ardeii si apoi ii servesti cu smantana deasupra sau simpli.
Ardei umpluti ca la Bihor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti ca la Bihor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti ca la Bihor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.