Salata de conopida si zucchini - Retete Culinare

Salata de conopida si zucchini


Iti trebuie:
  • 250 g conopida
  • 250 g zucchini (dovlecei cu coaja verde inchis) taiati cubulete
  • 3 cepe verzi
  • 10 masline
  • 25 ml ulei
  • 25 ml suc de portocale
  • 1/2 lingurita otet
  • 1/4 lingurita tarhon
  • 1/2 lingurita coaja de portocala rasa
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 120 g salata verde.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi conopida in putina apa, timp de 5-8 minute, pentru a se patrunde putin, o scurgi apoi si o clatesti cu apa rece.
  2. Pui apoi conopida intr-un castron mare, adaugi dovleceii, ceapa si maslinele, amestecand ingredientele intre ele.
  3. Intr-un alt vas combini uleiul, sucul de portocale, otetul, tarhonul, coaja de portocala, sarea si piperul, amestecand bine pana la omogenizare.
  4. Torni acest suc peste conopida si legume.
  5. Adaugi salata verde clatita si amesteci din nou toate ingredientele.
  6. Acoperi salata si o pastrezi la frigider circa 2 ore inainte de a fi servita.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Salata de conopida si zucchini "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Salata de conopida si zucchini - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.