Ciorba de sfecla - Retete Culinare

Ciorba de sfecla


Iti trebuie:
  • 1 sfecla rosie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 l bors
  • boabe de ienibahar
  • patrunjel verde
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Tai ceapa, radacina de patrunjel si morcovii marunt si le pui sa fiarba toate in apa cu sare si cateva boabe de ienibahar.
  2. Dai sfecla prin razatoarea mare si o pui in oala peste zarzavat.
  3. Potrivesti gustul de sare si mai lasi pe foc pana se inmoaie sfecla.
  4. Spre final, adaugi ardeiul gras taiat cubulete si rosiile taiate in sferturi.
  5. Pui si borsul, fiert in prealabil.
  6. Mai lasi putin pe foc si aromatizezi cu frunze de patrunjel si ceapa verde, taiata rondele.
Ciorba de sfecla

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de sfecla "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de sfecla - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.