Stripsuri de vitel cu ardei - Retete Culinare

Stripsuri de vitel cu ardei


Iti trebuie:
  • 500 g antricot dezosat de vitel
  • 1 catel de usturoi
  • 1 radacina de ghimbir proaspat
  • 3 linguri sos de soia
  • 3 linguri sherry sec sau vin alb
  • sare
  • piper macinat
  • 4 tije de telina
  • 1 ardei gras rosu
  • unul verde si unul galben
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de arahide.
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in fasii.
  2. Cureti si toci usturoiul si ghimbirul, apoi amesteci bine cu sosul de soia, sherry-ul, putina sare si mult piper.
  3. Dai carnea prin acest amestec, acoperi si o lasi timp de 30 de minute la rece.
  4. Speli telina, indepartezi partile atoase, iar restul il tai in rondele subtiri.
  5. Speli ardeii, ii cureti si ii tai in fasii inguste.
  6. Cureti ceapa si o toci marunt.
  7. Scoti carnea din marinata, o scurgi si o pui pe un servet de bucatarie.
  8. Pui deoparte marinata.
  9. Prajesti carnea intr-o tigaie, in ulei, amestecand continuu, pana devine maronie, apoi o scoti pe farfurie si o pui deoparte.
  10. Pui legumele si ceapa in tigaie, in uleiul ramas si le calesti timp de 3 minute, amestecand continuu, pana se inmoaie usor.
  11. La final,  adaugi carnea si marinata, incingi amestecul, presari sare si piper si servesti alaturi de orez.
Stripsuri de vitel cu ardei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Stripsuri de vitel cu ardei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Stripsuri de vitel cu ardei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.