Pui toscan - Retete Culinare

Pui toscan


Iti trebuie:
  • 4 pulpe superioare de pui
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei de masline 
  • busuioc
  • maghiran
  • cimbrisor
  • salvie uscata
  • 10 boabe de piper negru
  • sare
  • piper macinat
  • frunze de patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Dezosezi pulpele, le cureti de piele, le speli si le usuci bine.
  2. Tai pulpele de-a lungul, formand felii mai subtiri, pe care le poti bate mai usor.
  3. Intr-un bol, prepari pasta de rosii cu ceapa tocata fin, usturoiul pisat, sare si piper macinat.
  4. Ungi feliile de carne cu un strat mai gros de sos, apoi presari ierburile: busuioc, maghiran, cimbrisor si salvie.
  5. Daca doresti, poti presara piper alb.
  6. Rulezi feliile astfel unse, le fixezi cu scobitori, apoi le pui intr-o tava cu 4 linguri ulei, apa sau, daca vrei, 1 pahar de vin in loc de apa.
  7. Mai pui si 10 boabe de piper si lasi tava in cuptorul bine incins, timp de 20 de minute.
  8. Cand sunt gata, asezi rulourile pe un platou ornat cu frunze de patrunjel.
  9. Servesti puiul cu garnitura de cartofi natur sau de legume, de orez sau de mazare.
  10. Este delicios si bun pentru o masa rapida.
Portii: 4 portii
Pregatire: 60 minute

Pui toscan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui toscan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pui toscan" Pui toscan - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
BILCEA Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
am sa-l incerc si sigur o sa-mi iasa. Arata foarte bine




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.