- Pagina Principala
- Internationale
- Retete Unguresti
- Burgonya gulyas
Burgonya gulyas
- Prezentata de: Silviu Octavian
- » Cartea De Bucate : Retete Unguresti
- » Nota:
- » Data: 31/05/2010
Iti trebuie:
- 1 legatura ceapa verde
- 800 g cartofi noi
- 250 g rosii
- 2 ardei grasi
- 2 linguri ulei
- 20 g faina
- 2 lingurite boia
- 1-2 linguri pasta de rosii
- sare
- piper
- tarhon.
- Pui la calit ceapa, curatata si tocata si pui peste ceapa faina.
- Cand s-a rumenit putin, adaugi pasta de rosii, boiaua, amesteci si torni circa 1/2 l apa.
- Apoi adaugi cartofii noi, curatati si taiati cubulete.
- Dupa un clocot, pui si rosiile taiate in cubulete, dupa ce, in prealabil au fost trecute prin apa clocotita ca sa se curete mai bine de coaja.
- Adaugi si ardeiul tocat.
- Potrivesti gustul de sare si piper si mai pui 1-2 fire de usturoi verde.
- Fierbi gulyasul la foc domol si, daca mai este nevoie, mai adaugi putina apa.
- Fierbi pana se inmoaie cartofii.
- La sfarsit pui tarhonul tocat.
- Ca decor, poti pune in farfurie frunze de patrunjel sau de tarhon verde.
- Este o mancare usoara, de sezon.
Pregatire: 60 minute

PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Burgonya gulyas "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
2 Raspunsuri la "Burgonya gulyas" 
e foarte buna aceasta reteta..chiar azi am gatit-o..numai k eu am mai adaugat niste carne de porc ...hmmm excelentaa!
|