Burgonya gulyas - Retete Culinare

Burgonya gulyas


Iti trebuie:
  • 1 legatura ceapa verde
  • 800 g cartofi noi
  • 250 g rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri ulei
  • 20 g faina
  • 2 lingurite boia
  • 1-2 linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • tarhon.
Pregatesti asa:
  1. Pui la calit ceapa, curatata si tocata si pui peste ceapa faina.
  2. Cand s-a rumenit putin, adaugi pasta de rosii, boiaua, amesteci si torni circa 1/2 l apa.
  3. Apoi adaugi cartofii noi, curatati si taiati cubulete.
  4. Dupa un clocot, pui si rosiile taiate in cubulete, dupa ce, in prealabil au fost trecute prin apa clocotita ca sa se curete mai bine de coaja.
  5. Adaugi si ardeiul tocat.
  6. Potrivesti gustul de sare si piper si mai pui 1-2 fire de usturoi verde.
  7. Fierbi gulyasul la foc domol si, daca mai este nevoie, mai adaugi putina apa.
  8. Fierbi pana se inmoaie cartofii.
  9. La sfarsit pui tarhonul tocat.
  10. Ca decor, poti pune in farfurie frunze de patrunjel sau de tarhon verde.
  11. Este o mancare usoara, de sezon.
Portii: 3 portii
Pregatire: 60 minute

Burgonya gulyas

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Burgonya gulyas "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Burgonya gulyas" Burgonya gulyas - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
florentina Nota: Retete Unguresti - Nota MaximaRetete Unguresti - Nota MaximaRetete Unguresti - Nota MaximaRetete Unguresti - Nota MaximaRetete Unguresti Fara nota
e foarte buna aceasta reteta..chiar azi am gatit-o..numai k eu am mai adaugat niste carne de porc ...hmmm excelentaa!

 
Cristina Nota: Retete Unguresti - Nota MaximaRetete Unguresti - Nota MaximaRetete Unguresti - Nota MaximaRetete Unguresti - Nota MaximaRetete Unguresti - Nota Maxima Fara nota
E foarte gustoasa!!!!!!!!!!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.