Rata cu masline - Retete Culinare

Rata cu masline


Iti trebuie:
  • 1 rata
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita faina
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 1 foaie de dafin
  • 3-4 boabe de piper
  • 2-3 felii de lamaie curatata
  • 1/2 pahar cu suc de rosii
  • 15 masline.
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in bucati, iar ceapa o tai in solzi si o pui cu uleiul pe foc sa se caleasca la foc mic.
  2. Inabusi carnea separat.
  3. Apoi pui ceapa peste carne, torni putina apa si lasi sa fiarba descoperit.
  4. Pui si sucul de rosii.
  5. Cand este aproape fiarta carnea, pui maslinele, vinul si lamaia.
  6. Lasi sa fiarba mai departe pana cand carnea este bine fiarta.
  7. Apoi pui 1/2 lingurita faina diluata cu apa, foaia de dafin si boabele de piper.
  8. Nu lasi sa scada prea mult.
  9. Servesti rata rece.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rata cu masline "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rata cu masline - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.