Baclava - Retete Culinare

Baclava


Pentru blat iti trebuie:
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie
  • 200 g zahar
  • 3 linguri miere
  • 300 g faina.
Pentru sirop iti trebuie:
  • 500 ml lapte
  • 1/2 pachet margarina
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri cafea 3 in 1 sau ness
  • nuca macinata.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci ouale cu zaharul, adaugi mierea, laptele, bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie si faina.
  2. Torni amestecul in tava unsa si tapetata cu faina.
  3. Coci repede blatul, circa 10-15 minute.
  4. Fierbi laptele impreuna cu zaharul, margarina si, la urma, adaugi cafeaua 3 in 1 sau nessul.
  5. Torni acest amestec peste prajitura scoasa din cuptor (calda), presari nuca macinata si dai prajitura la rece.
Baclava


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Baclava "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Baclava" Baclava - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
vivi Nota: Retete Turcesti - Nota MaximaRetete Turcesti - Nota MaximaRetete Turcesti - Nota MaximaRetete Turcesti - Nota MaximaRetete Turcesti - Nota Maxima Fara nota
super buna!!!!!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.