Frigarui la rece - Retete Culinare

Frigarui la rece


Pentru marinata iti trebuie:
  • 125 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 50 g verdeturi amestecate, dupa gust
  • 6 rosii taiate fin
  • 25 ml suc de lamaie
Pentru salata iti trebuie:
  • 200 g telemea taiata cubulete
  • 200 g bacon taiat cubulete
  • 1 dovlecel mare, taiat cubulete si prajit
  • 1 ardei gras galben + 1 ardei gras rosu, taiati cuburi
  • 3 radacini de telina, taiate bucati
  • salata verde.
Pregatesti marinata asa:
  1. Amesteci toate ingredientele pentru marinata, adaugi branza si cuburile de dovlecel si de bacon si dai deoparte sa se marineze, cel putin 1 ora.
  2. Dupa ce s-au marinat legumele, le infigi alternativ pe betele de bambus: cubulete de branza, dovlecei marinati, cubulete de bacon si restul legumelor.
  3. Peste frigaruile astfel formate, torni marinata, mixata in prealabil si o lasi la rece pana o servesti.
  4. Poti servi frigaruile cu garnitura de orez sau simple, dupa cum preferi, sunt delicioase oricum.
  5. Pofta buna!
Portii: 4 portii
Pregatire: 1 ora si 45 minute

Frigarui la rece

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui la rece "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Frigarui la rece - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.