- Pagina Principala
- Retete cu carne
- Retete din Organe
- Ficatei de pui la gratar cu legume
Ficatei de pui la gratar cu legume
- Prezentata de: Cima Diana
- » Cartea De Bucate : Retete din Organe
- » Fara nota
- » Data: 31/05/2010
Iti trebuie:
- 500 g ficatei de pui
- 5 linguri ulei de masline
- 1 lingura boia
- 2 cepe
- 1 lingura faina
- 1 dovlecel
- 1 lamaie
- 1 ardei gras rosu
- piper
- sare.
- Amesteci faina cu boiaua dulce sau iute, dupa preferinta, sarezi si piperezi dupa gust, apoi adaugi uleiul si omogenizezi.
- Adaugi ficateii de pui in acest amestec si ii acoperi bine cu acest sos picant.
- Lasi vasul sa stea acoperit la frigider, timp de 10 minute.
- Tai dovleceii in cubulete sau in feliute, ardeiul in cubulete, iar ceapa o tai pestisori.
- Insiri pe betele de frigarui unse cu ulei, astfel: ficatei, felii de lamaie, ceapa, ardei si rondele de dovlecel.
- Repeti operatiunea pana cand se umple frigaruia.
- Apoi pui frigaruile pe gratar.
Pregatire: 50 minute

PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ficatei de pui la gratar cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".