Ciocanele de pui cu susan - Retete Culinare

Ciocanele de pui cu susan


Iti trebuie:
  • 12 pulpe inferioare de pui
  • 200 g susan
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • ulei
  • faina.
Pregatesti asa:
  1. Pulpele de pui le condimentezi cu sare, piper si le dai prin ou batut si faina, apoi prin susan.
  2. Le pui la prajit in ulei incins bine, la foc mediu.
  3. Cand sunt gata, le asezi pe un platou, pe un pat de salata verde, iar capetele ciocanelelor le invelesti in staniol pentru a putea fi tinut in mana cand se consuma.
Ciocanele de pui cu susan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciocanele de pui cu susan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Ciocanele de pui cu susan" Ciocanele de pui cu susan - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
luiza Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de PasareRetete din Carne de Pasare Fara nota
desi am doar 11 ani si jumatate,(vorbesc serios)imi place sa gatesc si am sa incerc sa fac si eu.nu mai ca n-am sa pun piper din cauza ca ma enerveaza gustul lui usturator.stiu sa gatesc destul de bine.am facut supe si mai multe feluri de mancare.

 
Ana Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
intrebare... Cat ulei trebuie sa fie in tigaie ?! sa acopere ciocanelele sau normal ?!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.