Fursecuri de casa - Retete Culinare

Fursecuri de casa


Iti trebuie:
  • 350 g faina
  • 1 pachet margarina
  • 1 ou
  • 150 g zahar
  • 100 g nuca de cocos
  • un praf de sare
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esenta de cocos (dupa gust)
  • dulceata
  • peltea sau gem pentru umplut
  • zahar pudra vanilat pentru ornat.
Pregatesti asa:
  1. Framanti un aluat din toate ingredientele enumerate si il dai la rece pentru o jumatate de ora.
  2. Intinzi o foaie de 5 - 6 mm si decupezi forme diferite, in functie de ce aveti la dispozitie (inimioare, flori, ratuste, iepurasi etc.).
  3. Tapetezi tava de copt cu hartie si, fara s-o ungi cu nimic, asezi formele si le dai la cuptor timp de 20 minute, la o temperatura de 190 de grade.
  4. Scoti fursecurile, le racesti si le umpli doua cate doua, unele cu dulceata, altele cu peltea. 
  5. Poti pregati fursecurile mai din timp, deoarece cu cat stau mai mult, cu atat se fragezesc si sunt mai bune.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri de casa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri de casa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.