Pachetele de inghetata - Retete Culinare

Pachetele de inghetata


Iti trebuie:
  • 1 casoleta cu inghetata tiramisu
  • 1 pachet foi de placinta
  • 2 oua
  • 500 ml ulei
  • 100 g zahar pudra
  • 1 tub topping de ciocolata
  • 1 tub frisca.
Pregatesti asa:
  1. Pe aragaz pui o cratita incapatoare cu ulei, il lasi sa se incinga si in acest ulei vei praji pachetelele.
  2. Bati cele 2 oua, desfaci pachetul cu foi si suprapui foi unse cu ulei.
  3. Formezi patrate (din foile unse, suprapuse), le umpli cu cate o felie de inghetata la mijloc (2 cm grosime) si le ungi cu ou, sa se lipeasca cat mai bine.
  4. Astfel "imbracate", ungi pachetelele deasupra cu ou batut si le prajesti la foc iute, in baie de ulei incins.
  5. Atentie! Stai cu ochii pe fiecare pachet, sa-l scoti imediat ce s-a rumenit!
  6. Pudrezi cu zahar, decorezi cu ciocolata si frisca si servesti taind dreptunghiuri si apoi in doua triunghiuri, in momentul servirii pe o farfurie eleganta cu 2-3 frunze de menta alaturi, ca decor sau cu frisca si sos de ciocolata, dupa preferinta.
Portii: 8 portii
Pregatire: 60 minute

Pachetele de inghetata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pachetele de inghetata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pachetele de inghetata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.