Pulpa de vita cu legume la cuptor - Retete Culinare

Pulpa de vita cu legume la cuptor


Iti trebuie:
  • 4-6 bucati de pulpa de vita cu un pic de grasime
  • 2 cepe
  • 1-2 ardei
  • 6-7 buchetele de spanac
  • 6-8 rosii cherry
  • 1 fir de praz
  • 150-200 ml bulion sau pasta de tomate facuta in casa
  • 20 ml otet balsamic
  • 1 cana vin rosu
  • 1-2 catei de usturoi
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Ungi tava cu ulei si adaugi bucatile de carne.
  2. Separat, tai ceapa julien, ardeii si rosiile cherry le tai in jumatate, iar firul de praz il tai longitudinal, foarte subtire.
  3. Daca spanacul este congelat, iei buchetelele si le poti adauga direct asa.
  4. Daca este proaspat, speli spanacul, il toci si il adaugi in tava.
  5. Pui si cateii de usturoi taiati fasii subtiri, adaugi otetul balsamic, torni vinul rosu, sare, piper si boia si dai tava la cuptor pentru 15 minute.
  6. Dupa terminarea celor 15 minute, adaugi in tava o cantitate de apa pentru a se continua coacerea.
  7. Dupa 45 de minute, adaugi bulionul sau pasta de tomate facuta in casa si continui coacerea la foc potrivit.
  8. Incerci carnea din cand in cand.
  9. Mancarea va trebui sa prinda o culoare deosebita care sa te imbie sa o mananci imediat.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de vita cu legume la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Pulpa de vita cu legume la cuptor" Pulpa de vita cu legume la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
dorind15 Nota: Retete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota Maxima Fara nota
foarte bun

 
mariana Nota: Retete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota MaximaRetete din Carne de Vitel - Nota Maxima Fara nota
Foart buna si sanatoasa.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.