Escalop de vitel - Retete Culinare

Escalop de vitel


Iti trebuie:
  • 6-7 bucati carne pentru snitele
  • 1 lingurita cu varf de mustar
  • 100 g smantana
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Cureti carnea de pielite si o tai in felii de 1 cm grosime.
  2. Bati fiecare felie de carne cu ciocanul pentru snitele, pentru ca fibrele musculare sa se rupa (altfel carnea se strange la prajit), le treci prin putina faina si le prajesti in grasime fierbinte.
  3. Pastrezi aceste snitele calde pe un vas cu apa fierbinte.
  4. Freci mustarul cu faina, smantana, putina sare, torni amestecul in grasimea ramasa de la fript si, daca trebuie, mai adaugi putina apa si lasi sosul sa clocoteasca.
  5. Pregatesti separat un piure de cartofi, sote de legume si servesti la masa drept garnitura la snitele, peste care ai turnat sosul fierbinte.
Escalop de vitel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Escalop de vitel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Escalop de vitel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.