Placintele de dovlecei - Retete Culinare

Placintele de dovlecei


Iti trebuie:
  • 3 dovlecei
  • 1 ceapa tocata fin
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 2 lingurite sare
  • 3 linguri ulei
  • 3 oua
  • 6 linguri faina
  • 1/4 cana branza rasa
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • cateva fire de oregano tocat
  • 2 lingurite boia iute
  • sare si piper dupa gust.
Pregatesti asa:
  1. Speli dovleceii si ii dai pe razatoare, intr-un vas mai adanc, ii presari cu sare si ii amesteci bine cu mainile.
  2. Apoi ii acoperi cu un prosop curat si umed si ii lasi asa timp de 10 minute.
  3. Scurgi foarte bine dovleceii, invelindu-i intr-un prosop si storcandu-i.
  4. Apoi mai lasi timp de 3-4 minute.
  5. Intre timp, incingi 2 linguri de ulei, adaugi ceapa si usturoiul si le calesti la foc mic.
  6. Adaugi dovleceii, ii calesti impreuna la foc mic timp de 10 minute, pana cand se inmoaie.
  7. Separat, bati ouale cu faina si formezi o coca moale.
  8. Adaugi branza, ierburile, boiaua iute, sare si piper.
  9. Apoi amesteci totul cu dovlecelul calit.
  10. Incingi ulei intr-o tigaie, iei din amestecul format cu o ceasca si torni in uleiul incins.
  11. Vor rezulta niste placintele pe care le vei praji pe ambele parti.
  12. Sunt foarte bune si usor de facut.
Portii: 3 portii
Pregatire: 70 minute

Placintele de dovlecei


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placintele de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placintele de dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.