Crema de cascaval cu rosii - Retete Culinare

Crema de cascaval cu rosii


Iti trebuie:
  • 500 g rosii marunte
  • 50 g smantana subtire (sau frisca nebatuta)
  • 2 oua intregi + 4 galbenusuri
  • 1 lingura amidon
  • 200 g cascaval
  • 20 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri otet balsamic
  • 2 linguri miere lichida
  • sare
  • piper macinat.
Pregatesti asa:
  1. Incingi cuptorul la 200 de grade, ungi cu unt 6 boluri mici si razi cascavalul in bucati mai mari.
  2. Bati bine intr-un castron ouale intregi cu galbenusurile, adaugi amidonul si smantana (sau frisca nebatuta) si, la urma, cascavalul ras (din care pui 2 linguri deoparte).
  3. Sarezi, piperezi si torni crema in bolurile unse.
  4. Speli rosiile, le stergi si le calesti intr-o tigaie mare, in uleiul incins, scuturand din timp in timp tigaia, ca sa se patrunda bine.
  5. Adaugi otetul si-l lasi sa se evapore cateva minute pe foc iute.
  6. Pui rosiile in boluri peste crema, presari peste ele cascaval ramas si le dai la cuptor.
  7. Dupa 10 minute, reduci temperatura la 180 de grade si le lasi sa se coaca inca o jumatate de ora.
  8. Servesti rosiile cat sunt fierbinti sau caldute.
Portii: 6 portii
Pregatire: 80 minute

Crema de cascaval cu rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de cascaval cu rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de cascaval cu rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.