Bors de zarzavat cu orez - Retete Culinare

Bors de zarzavat cu orez


Iti trebuie:
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei gras rosu (gogosar)
  • 2 cartofi
  • 2 rosii mari (sau 2 linguri bulion)
  • 100 g orez
  • 200 g smantana
  • 2 lingurite vegeta
  • 3-4 lingurite bors
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala pui la fiert apa cu 1 lingurita de vegeta (cam 3/4 din oala sa fie cu apa).
  2. Cand fierbe apa, adaugi zarzavatul curatat si taiat marunt.
  3. Cand este aproape fiert zarzavatul, adaugi cartofii, curatati si taiati cubulete,orezul, ales si spalat, rosiile (curatate de pielite si tocate) sau bulionul si ardeiul tocat marunt.
  4. Dupa ce a fiert totul, adaugi smantana si 1 lingurita vegeta.
  5. Adaugi si 3-4 lingurite de bors.
  6. Mai lasi borsul sa dea un clocot si iei oala de pe foc.
  7. Presari, suplimentar, leustean verde tocat fin.
Portii: 3 portii
Pregatire: 80 minute

Bors de zarzavat cu orez

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de zarzavat cu orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de zarzavat cu orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.