Bors verde - Retete Culinare

Bors verde


Iti trebuie:
  • 3 legaturi de stevie
  • 500 g spanac
  • 1 salata verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 g unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 galbenus
  • 3 linguri smantana
  • piper, dupa gust
  • 2 lingurite vegeta
  • 3 lingurite bors.
Pregatesti asa:
  1. Cureti bine si speli stevia, spanacul si salata si le tai fideluta.
  2. Intr-o oala cu 2 I apa, pui 2 lingurite de vegeta si lasi sa fiarba.
  3. Calesti putin in unt verdeturile, adaugi faina desfacuta in apa si numai dupa ce s-au inmuiat bine, adaugi supa fiarta separat si 3 lingurite vegeta.
  4. Lasi sa fiarba timp de 30 de minute.lei oala de pe foc, o lasi sa se raceasca si o dregi cu galbenusul si smantana.
  5. Cand servesti borsul, presari patrunjel verde tocat fin.
Portii: 6 portii
Pregatire: 70 minute

Bors verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors verde  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.