Peste cu orez si ciuperci - Retete Culinare

Peste cu orez si ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg crap
  • 200 g ciuperci
  • 250 g orez
  • 3 cepe
  • 200 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 1 cub unt
  • 2 lingurite vegeta
  • tarhon.
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele si il despici in doua.
  2. Fiecare jumatate o tai in bucati mai late si le sarezi.
  3. Cureti ceapa, o toci si o calesti in ulei.
  4. Adaugi apoi orezul si apa ca sa-l acopere.
  5. Apoi il lasi sa fiarba timp de 10 minute, impreuna cu 2 lingurite de vegeta.
  6. Speli si tai ciupercile marunt si le inabusi unt.
  7. Pui orezul (in care ai incorporat ciupercile) intr-o tava si, deasupra pui bucatile de peste.
  8. Condimentezi cu piper si stropesti bucatile de peste cu vin.
  9. Dai tava la cuptorul preincalzit.
  10. Daca e nevoie, mai adaugi si apa.
  11. Cand pestele s-a rumenit, il scoti din cuptor.
Portii: 3 portii
Pregatire: 60 minute

Peste cu orez si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste cu orez si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste cu orez si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.