Tocanita de carne cu ciuperci - Retete Culinare

Tocanita de carne cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 500 g carne de porc
  • 500 g ciuperci
  • 500 g ceapa
  • 2-4 linguri ulei
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingurita cimbru
  • 4 lingurite condiment picant.
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea si o tai in bucati mici, o speli si o pui la prajit cu 2 linguri de ulei.
  2. Dupa 5-6 minute, adaugi ceapa taiata potrivit de mare.
  3. In cazul in care carnea de porc nu are grasime, mai adaugi 2 linguri de ulei.
  4. Amesteci sa nu se prinda de cratita si peste 2-3 minute pui ciupercile spalate si taiate bucati mai mari.
  5. Pui foaia de dafin, 4 lingurite de condiment picant, 5 linguri de apa si amesteci totul.
  6. Acoperi cu un capac si lasi sa fiarba.
  7. Cand zeama a scazut, adaugi bulionul si cimbrul.
  8. Lasi sa dea cateva clocote si iei cratita de pe foc.
  9. Servesti tocanita cu mamaliga si cu un vin rosu alaturi.
  10. Este foarte buna si cu o salata de varza murata sau cruda.
Portii: 4 portii
Pregatire: 90 minute

Tocanita de carne cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de carne cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de carne cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.