Placinta cu spanac - Retete Culinare

Placinta cu spanac


Iti trebuie:
  • 1 kg spanac
  • 500 g branza tip feta
  • 1 legatura de ceapa
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel
  •  ulei de masline
  • 1 pachet foi de placinta
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti frunzele de spanac, le speli si le fierbi timp de 3-4 minute in apa cu putina sare.
  2. Scurgi bine spanacul de surplusul de apa si il dai deoparte.
  3. Toci ceapa, mararul si patrunjelul si adaugi spanacul, branza feta si cele 2 oua.
  4. Condimentezi cu sare si piper dupa gust, dar aveti grija cand puneti sare deoarece branza feta este o branza sarata.
  5. Intr-o tava pui foi de placinta, pe care le ungi cu ulei de masline.
  6. Pui umplutura de spanac si acoperi cu foi unse cu ulei.
  7. Coci aproximativ 40-50 de minute (depinde de cuptor).
  8. Este gata cand s-a rumenit la suprafata.
  9. Servesti placinta cu un pahar de lapte batut sau de iaurt.
Placinta cu spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.