Musaca cu ciuperci - Retete Culinare

Musaca cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 3 oua
  • 200 ml supa
  • 2 linguri smantana
  • 1 praf de nucsoara rasa
  • 100 g branza tare
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare circa 15 minute.
  2. Scurgi apa si, dupa ce se racesc, ii cureti de coaja si ii tai felii.
  3. Separat, tai ceapa marunt, o calesti in uleiul bine incins si cand se inmoaie adaugi ciupercile taiate bucati si continui calirea pana scade zeama, apoi lasi la racit.
  4. Adaugi sare, piper si un praf de nucsoara, dupa gust.
  5. Ungi un vas termorezistent mai mic cu ulei, asezi un strat de felii de cartofi, adaugi un strat de ciuperci si continui la fel pana termini toate ingredientele.
  6. Ultimul strat va fi de cartofi.
  7. Printre straturi pui si patrunjel verde tocat.
  8. Adaugi supa de carne  amestecata  cu smantana si introduci vasul la cuptor, pentru circa 20 de minute.
  9. Scoti vasul din cuptor, adaugi deasupra ouale batute si branza rasa si pui din nou la cuptor pentru 20 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.
Musaca cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.