Musaca de vinete - Retete Culinare

Musaca de vinete


Iti trebuie:
  • 4 vinete potrivite  
  • 500 g carne tocata  
  • 2 morcovi fierti  
  • 2 cepe
  • 5-6 linguri ulei  
  • 4 rosii bine coapte  
  • 1 praf de nucsoara rasa
  • sare  
  • piper
Pentru sosul bechamel iti trebuie:
  • 100 g unt  
  • 2 linguri faina
  • 250 ml lapte  
  • sare  
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Tai vinetele felii, le pudrezi cu sare si le asezi pe o planseta inclinata sa se scurga zeama, le storci bine si le prajesti usor in ulei.
  2. Calesti ceapa tocata intr-o lingura de ulei, adaugi carnea si le calesti impreuna cateva minute.
  3. Adaugi rosiile fara pielite taiate cubulete, sare, piper, nucsoara, dupa gust, si fierbi totul pana scade zeama, dupa care adaugi morcovii ta-
  4. iati cubulete mici si amesteci bine.
  5. Pentru sosul bechamel, topesti untul, adaugi faina, amestecand continuu, stingi cu laptele turnat treptat, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si lasi sa fiarba pana se ingroasa.
  6. Asezi intr-o tava un rand de vinete, un rand de carne si continui pana se termina ingredientele.
  7. Deasupra torni sosul bechamel si o coci circa 35-40 de minute.
Musaca de vinete

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca de vinete "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca de vinete - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.