Foi cu budinca - Retete Culinare

Foi cu budinca


Pentru foi iti trebuie:
  • 1 ou
  • 1 lingura margarina
  • 12 linguri zahar pudra
  • 10 linguri lapte
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 3 linguri cacao
  • faina cat cuprinde
Pentru crema iti trebuie:
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 8 linguri zahar
  • 200 g unt.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci margarina cu zaharul si cacaua, dupa care pui oul, laptele si bicarbonatul stins cu putina  zeama de lamaie.
  2. Adaugi faina astfel incat sa obtii un aluat potrivit de tare.
  3. Imparti aluatul in patru si intinzi foi pe care le coci pe fundul tavii.
  4. Amesteci praful de budinca cu laptele si zaharul si fierbi pana se ingroasa.
  5. Dai la racit si dupa aceea o amesteci cu untul frecat spuma.
  6. Daca doresti, mai poti adauga esenta de vanilie.
  7. Ungi foile cu crema, pudrezi cu zahar si o dai la rece cateva ore inainte sa o servesti.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Foi cu budinca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Foi cu budinca" Foi cu budinca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
mihaela Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
am incercat aceasta prajitura. super bunaX:




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.