Tocanita cu ciuperci - Retete Culinare

Tocanita cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 2 conserve de ciuperci champignon intregi
  • 4 cartofi medii
  • 6 oua
  • 250 g cascaval
  • 1 piept de pui
  • 300 g maioneza
  • patrunjel si marar verde
Pregatesti asa:
  1. Fierbi cartofii si ouale, dupa care le cureti de coaja.
  2. Fierbi pieptul de pui si il lasi sa se raceasca.
  3. Asezi intr-un vas rotund, inalt si drept ciupercutele cu piciorusele in sus.
  4. Pui ciuperci cat sa acopere fundul vasului.
  5. Deasupra ciupercilor asezi un strat de patrunjel amestecat cu marar tocate marunt, cat sa nu se vada ciupercile.
  6. Peste marar si patrunjel pui ouale fierte date pe razatoare astfel incat sa nu se vada verdeata.
  7. Peste oua torni maioneza in strat foarte subtire, apoi razi un strat de cartofi, peste care pui putina maioneza.
  8. Urmeaza un strat de cascaval dat pe razatoare, pe care il acoperi cu maioneza, iar la final adaugi un strat din piept de pui taiat fasii.
  9. Lasi salata la frigider cateva ore inainte sa o servesti.
  10. Peste vasul cu salata asezi un platou si rastorni astfel incat salata sa nu se imprastie.
  11. Mai poti pune la final doua-trei buburuze facute din jumatati de rosie.
Tocanita cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.