Varza a la Cluj - Retete Culinare

Varza a la Cluj


Iti trebuie:
  • 450 g carne de porc
  • 2 linguri de orez
  • 1 ceapa
  • 2 verze acre
  • 50 g slanina afumata
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 100 g untura
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Toci ceapa si o calesti intr-o lingura de untura incinsa, dupa care o lasi la racit.
  2. Toci carnea impreuna cu ceapa calita, o amesteci cu orezul si condimentezi cu sare si piper.
  3. Speli varza bine, o storci si o toci fasii subtiri.
  4. Calesti pasta de rosii in putina untura impreuna cu boiaua de ardei si stingi cu putina zeama de varza.
  5. Lasi sa fiarba, adaugi varza, slanina afumata taiata marunt si lasi pe foc pana se inmoaie.
  6. Intr-un vas uns cu untura pui un strat de varza, unul de carne si continui pana termini si varza, si carnea, avand grija ca ultimul strat sa fie de varza.
  7. Pui deasupra sosul ramas de la calirea pastei de rosii si dai la cuptor, la foc mic, aproximativ doua ore.
  8. La nevoie mai pui apa sau zeama de varza.
  9. O servesti calda, cu smantana.
Varza a la Cluj

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Varza a la Cluj "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Varza a la Cluj" Varza a la Cluj - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
simina Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
Nu am mancat niciodata dar o sa incerc in curand trebuie sa fie un deliciu.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.