Choux a la creme - Retete Culinare

Choux a la creme


Iti trebuie:
  • 250 ml apa
  • 150 g margarina
  • 200 g faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 5 oua.
Pentru crema iti trebuie:
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 300 ml lapte
  • 1 plic praf de frisca
  • zahar pudra.
Pregatesti asa:
  1. Asezi o oala pe foc, torni apa, pui margarina, adaugi un praf de sare si o lingurita de zahar.
  2. Dupa ce a dat apa in clocot si s-a dizolvat margarina, adaugi toata faina, amestecand energic ca sa nu se formeze cocoloase.
  3. Lasi sa se raceasca putin compozitia rezultata, apoi adaugi pe rand ouale intregi, amestecand bine pana se incorporeaza fiecare.
  4. Prepari budinca  si  frisca conform instructiunilor de pe pachet si le lasi la rece.
  5. Iei cu o lingura din aluat si pui gramajoart intr-o tava unsa.
  6. Dai la cuptor, la foc mediu aproximativ 40 de minute.
  7. Cand sunt gata, tai pe orizontala fiecare choux, pui budinca si apoi frisca si deasupra asezi capacelul.
  8. Le presari cu zahar pudra.
Choux a la creme

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Choux a la creme "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Choux a la creme - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.